asi_melek Usta Senarist
| Konu: Sus... Ptsi Tem. 19, 2010 2:37 pm | |
| Sus..
Ve hayat duruyor sen gittiğinde benden.. Herkes kaçacak bir delik[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] her gemi sığınacak bir liman buluyor kendine.. Hiç bir şey anlatılmıyor senin yokluğunda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] anlatılsada kimse bir şey anlamıyor..
Sus Nolursun.. Bir şey söyleme sakın bana.Gözlerinden belli[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gidiyorum demeye geldin bugün..Tavırlarından belli[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] terkedeceksin bugün beni.. Verdiğimiz sözleri bozmaya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hayallerimi yıkmaya gebe bu gelişin.Arkana bakmadan gitmeye razısın sen artık..
Sus Nolursun.. Kimseler duymasın gideceğini[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beni bir başıma bırakıpta[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] seni delice severken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beni yetim koyacağını kimseler bilmesin..
Sus Nolursun.. Seni göklerde değilde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yerlerde aradığımı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir kez olsun kalbini kanatmadığımı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] uğruna çam sakızı boyalı aşkları bıraktığımı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] senin için mavi gökyüzünden[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] doğanın yeşilinden mahsun kaldığımı görmesin kimse..
Sus Nolursun.. Çek gözlerini gözlerimden.Dayanamam o badem gözlerinin içine bakıpta[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kalbini görmeye..Hele birde silmişsen adımı yüreğinden[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ölürüm[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gidemem sensizliğe.. Ellerin ellerime değmesin.. Taşıyamam kanından çekilmiş sevdamın ağırlığını..Doyamadığım o badem gözlerin gibi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kıyamam o pamuk ellerinin ellerime değmesine..
Sus Nolursun.... Biliyorum acı verecek bana bu gece söyleyeceğin her söz.. Kalbimi bir kez daha yaracaksın en derinden.Kapanmayacak çizgileri miras bırakacaksın suratıma.. Ve o her aynaya baktığımda göreceğim beyaz seç telleri.. Seni seven bu kalbe inat[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] git ardına bakmadan..Geride neler bıraktım diye bir kere bakmadan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] geçmişe bir kez olsun hesap sormadan git..
Sus Nolursun.. Sensiz ömür[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dar kavşaklarda yokuş yukarı tırmanmak gibi..Rüyaları kenara bırakıpta[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kabuslarla uyanmak gibi.Ufuklara bakıpta dalmak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yağan karda yürüyüpte[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ayak izi bırakmamak gibi imkansız..
Gideceksen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sus nolursun.. Gittiğin günü ayrılık sözleriyle değilde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sessizce gidişinle hatırlayım.Giderken bir şarkı bırakma bugün için bana.. Onu her duyduğumda bir kez daha bugünleri anmayım.. Eteklerine taktığım yıldızları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] uçurtmana takdığım sevdama bakmadan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gözlerimden yaş yerine kan damlamadan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] arkana bir kere bile bakmadan GİT. (Alıntı) | |
|