asi_melek Usta Senarist
| Konu: Zamanı geri döndüre bilsem.... Ptsi Tem. 19, 2010 2:42 pm | |
| Zamanı geri döndüre bilsem Seni yeniden sevmek isterdim Eğer sonumuzun ayrılık olduğunu bilseydim Ellerini daha sıkı tutar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Seni daha çok koklardım
Eğer bilseydim ayrılığın bu kadar yakın olduğunu Gecelerimide gündüz sayardım hep yanında kalırdım Sen uyurken sana bakar yüzünü okşardım Sen uyurken yine aşkım derdim sana sessizce
Başımın tatlı belası vazgeçilmezim derdim Mızmızım kararsızım derdim Göğsüne yaslardım başımı kalp atışını dinlerdim Bir gün senden gideceğimi bile bile Yanında olmanın keyfini sürerdim
Biliyormusun sen benim herşeyimdin Seni dün yada önceki gün sevmedim ben Sanki gözlerimi dünyaya seninle açmıştım Yanında nefes almış[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]seninle gülüp[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]seninle ağlamıştım
Bir düşün istersen en mutlu anında en zor zamanında Ağlarken başını yaslayacak bir omuz aradığında kim vardı yanında Sana bakarken içim sızlardı kalbim coşardı İşte derdim bu adam benim sevgilim canım bedenim
Dünyada herkes yalan söyleyebilirdi çokda umrumda değildi Bir sen herşeyi doğru bilir bir sen bana yalan söylemezdin Senin doğruların benimde doğrularımdı Kendi sözüme inanmazdım senin sözüne inandığım kadar
Sonra zaman geçti değiştin sen Tanımıyordum artık seni kimdin sen nerde kalmıştı benim aşkım İçime attım herşeyi sustum susmak kolaydı Eğer konuşursam seni kaybedecektim biliyorum Seni kaybetmemek uğruna kör oldum sağır oldum dilsiz oldum
İhanetler bile unutuluyormuş ama yalanlar asla Çok yalan söyledin bana çok aldattın beni Sevgimi gururmu deseler sevgi derdim eskiden Şimdi görüyorum ki bir yerden sonra sabırlar tükeniyor Sevgim gururun ardında kalıyor
Şimdi soruyorum sana neydi suçum ? Hep seni sevip yokluğunda yada varlığında Bir başkasını düşünmenin bile sana ihanet olacağını düşünmemmi? Yada mutluluğunda en zor anında hep yanında olmamı .......? Seni çok sevdim diyorsun sevdim demekle olmuyor Şimdi bir düşün kim sevmiş senmi yoksa benmi..? (Alıntı) | |
|