asi_melek Usta Senarist
| Konu: Seni Seviyorum Sebepsiz Ptsi Tem. 19, 2010 2:44 pm | |
| Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum
Duyuyor musun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] orada mısın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Var mısın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yok musun? Bir tek şeyi unutma!
Seni sevdim ben.
Yanarak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... ===============================================Bir mektubun kaldı bende[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yazıpta yollayamadığım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İçinde sen varsın Yırtmaya kıyamadığım
Bir bilsen neler yazdığımı Savur rüzgara[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]tez gelsin dersin Fısıldasam kulağına[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bir iki satırı Sen rüzgardan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]önce gelirsin.... ================================================Düşler gördüm[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]düşten öte Sevdalar yaşadım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kalpten öte Sen ötelere sığmazken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ben azalıyorum bıraktığın yerde.
Yaşadık[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yaşanmazları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bir gülçin öyküsüyle[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Unutamıyorum yaşadığım sevdaları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yeniden yaşamak istiyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sevda türküsüyle....[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] =============================================Yağmurlar öperdi yanaklarımdan Sen yoksun diye Kimler bırakıp gitti Martılar bile ağladı arkandan Seneler okşadı saçlarımdan Kıskanırdın sigaramı Hiç düşmezdi diye dudaklarımdan Saklardın her seferinde O iki kelimeyi Belki şımarırım diye [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kulaklarımdan Sana koşmak istedim Prangalar tuttu ayaklarımdan Sen yoksun yine Elimde bir kadeh şarap Aklımda son sözlerin Kadehler değil beni sarhoş eden Beni sarhoş eden gözlerin... ===============================================hasretinle geçmez dediğim günler aylara döndü aylar yıllara döndü döndüde sen dönmedin
ardın sıra akıttığım yaşlar kanlara döndü kanlar canlara döndü döndüde sen dönmedin
umutsuzluğa ektiğim tohum fidana döndü fidan meyvaya döndü döndüde sen dönmedin ============================================geceler olunca düşerim dara açılır içimde derin bir yara zaten benim bahtım geceden kara nerdesin sevdiğim özledim seni
karanlık dünyada yanlız başıma zehirler karışır tatlı aşıma hasretinle karlar yağdı başıma nerdesin sevdiğim özledim seni
ben yetimim dertli doğdum anamdan ne çileler geldi geçti başımdan gayrı bıkar oldum canımdan nerdesin sevdiğim özldim seni.==================================Çiçeklerin dilinden kanmış en toy yalana[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bir deli rüzgâr esmiş kırık dökük dalları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kendini kucaklıyor yine kendi kolları...
Yalnızlık çapraz döngü duygu değirmeninde Üste kördüğüm olmuş gözlediği yolları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Çözülmeyi bekliyor bir kavuşma gününde.
Yöresinde açmışken türlü çeşit onca gül[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İçine kapanık O[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dürüm dürüm gonca Gül[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Derdini çoğaltıyor can düşmanı önünde===========================================sensizlik bu kadar zormuydu? yüreğime düşen ateşmi yoksa kormuydu bilmiyorum içim acıyormuydu!!! göremedimki gözlerini elveda derken...
yüreğimde bin acı bin keder bilmem ki bu yüzüm nasıl güler sanmaki bendeki bu umut biter görmedimki gözlerini elveda derken
hasret denen şey meğer ne acıymış insan küçük bir umutlada yaşarmış demek ki aşkımız buraya kadarmış göremedim ki gözlerini elveda derken
hatırlarmısın gülüm derdin severken geçmeyen günleri günlere eklerken hiç acımadın mı çekip giderken göremedim ki gözlerini elveda derken
ne yaparsan yap senden vaz geçmem evrenin kralı gelse yerine sevmem sıratı bile ben sensiz geçmem görmedim ki gözlerini elveda derken
zannetme ki bu gün bu aşk son bulur zannetme ki birgün serap seni unutur zannetmeki gönlün hayalinle avunur göremedim ki gözlerini elveda derken.============================================Sana baktığımda nedense içim ısınıyor Güneşin bile ısıtamadığı bu kalbi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]beni ısıtıyosun Bilmiyorum şuan nerdesin Belki gezip[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]tozuyosun ama şunu unutmaki Yakında benim güneşim olacaksın
Seni seviyorum diyemesemde Bakışlarımdan anlıyosundur Anladığını saklama[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bu kalbin seni sevdğini unutma Unutma ki o kalp te seni sevsin Eğer unutupta gidersen affedilmessin.=====================================sen gİderken yaĞmur yaĞiyordu bu Şehre usulca dÖkÜlÜyordu durmadan gÖzyaŞlarim.... Hazİn bİr zamanimdi ayriliĞin yÜreĞİme ÇÖkerken tÜm yazilmiŞlari yaktim senden sonra yirttim tÜm hatiralarimizi bİr kalemde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
unutmadim benİ unutan gÖzlerİnİ[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sahİ hala buĞulu mu bakar herŞey meĞer ne kadar aĞirmiŞ.
Sen gİderken gÜneŞİm kÜstÜ bana hasretİn Üzerİme devrİldİ koca bİr Çinar gİbİ sevme bİr daha ne olur benİ sevme ve unut sevdİĞİm kalbİn unut sende..... ================================================buralarda zaman durdu şimdi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] vakit sensizliğin tam ortasında. şiirler ıslanmış bir kenarda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şarkılar sana küsmüş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yeşerttiğin çiçekler kurumuş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] penceremdeki güvercinler artık uçmuş... hayaller başkalarına armağan olmuş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] karanlıkta umutlar yokolmuş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hani doğum gününde verdiğim gül var ya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] işte o da maalesef solmuş.... sensizliği yaşarken yüreğimde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] unutamadığım ve hep özlediğim o sıcacık bakan gözlerin diyorlar ki beni silmiş.... dedim ya sana; buralarda zaman durdu vakit sensizliğin tam ortasında... ============================================her sabah yokluĞunla uyanir bu beden hasretler sarar dÖrt bİr yanimi gÖzlerİm aĞlar yÜreĞİme sen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sadece sen gelİrsİn aklima.
BugÜn daha bİr Özledİm senİ aliŞamadim bİr tÜrlÜ yokluĞuna herŞey Üzerİme geldİ sankİ bugÜn sonlardayim kahrin.
Bİr alo de ya da bİr mektup yaz ne yaparsan yapta bİr haber ver be gÜlÜm ne olur bİr sesİnİ duyur yada gel benİ ÖldÜr be sultanim... ================================================= bu gece senİ bekleyeceĞİm gÖzÜm aÇik bu gece senİ dÜŞÜneceĞİm aĞlarken
sensİz olmuyor be caniminİÇİ herŞey o kadar anlamsiz ve boŞ yalnizliĞa sÜrÜklenİrken bİr baŞima
bu gece sensİz uyuyacaĞim yastiĞim sen kokmayacak artik ve Çekİp gİdİŞİnİ hatirlayacaĞim bu gece ÖleceĞİm belkİde... =================================================sevdim seni sevilmedim ama hiç ihanet etmedim sensiz geçer her günü sildim seni kalbimden atmak için başkalarını sevdim yada sevdiğimi sandım kendimi kandırdım özledim sesini[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] nefesini bebişim bebem namusum demeni şimdi yoksun ne diyimki ben sevdim seni sen sevmedinki beni özledim teninin kokusunu
özledim kavgalarımızı herşeyi özledim ama beni bırakıp git beni bırakıp git dediğin o günü özleyememki.=================================================Feryadım vurur kayalara… Feryadım vurur kayalara döner bana gelir Sevdan vurur başıma döner dünyam benim Hüzünlerle geçen çileli ömrüm benim Feryadım vurur kayalara döner bana gelir.
Yalan dünya ben sana ne yaptım yaranamadım Hasret deryasında boğulan var mı benim gibi? Beni o nazlı yar sorarsa[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onu öldü deyin! Yo kum ben artık[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben yaşayan ölü gibiyim.
Durmaz öter mevsimlerin bülbülü Cemil gönlünü sorarsan? Hüzünlerle örtülü Yok[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] artık benim dünyamda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ahu gözlü Unutamaz konuşur cemilin gönlü.
Sevgiyle yoğrulmuş benim yanan yüreğim Elimi uzatsam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kurur felç olur benim ellerim Konuşurken sevgiyle seninle dillerim Aşk mahkûmuyum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] lal oldu benim dillerim.
Yazamıyorum sevgiyle mısralar dolu şiirlerim Hasret deryasında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] boğulmama için çapa sarf ederim Beklide can dostlar bu son dizelerim Beni sorar sual ederseniz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sizlere bol selam ederim...=================================================Bu gece aklıma sen geldin. Elime aldım kalemimi. Yumdum gözlerimi. Seni düsündüm.
Tebessüm etti dudaklarım. Seni düşündü yüregim Düşünürken anladım. Her hücremde sen varsın. Her hücreme nüfus etmişsin... anladım.
Mutluluktan haykırdım. Seviyorum gülüm seni diye. Biliyorum şimdi uykudasın. Belki benimle hayallerdesin. Sen benim hayallerimsin.
Saat sabahın beş buçuğu Dışarda kuşların sesi Kulaklarımda senin sesin Gözlerimde tebessümün... Dudaklarımda isminin iki hecesi
Aman Allahım bu ben miyim ? Elimde kalemim..... Aşkın beni deli eyledi. Ben bende değilim...
Yeni bir gün aydınlanıyor. Yeni umutlar yeşeriyor Umutlarımda hayellerimde. Sen varsın uykudaki yarim.
Biliyorum uyanınca telefonuna bakacaksın Mesajımı görünce dudaklarında tebessüm. Sarılacaksın Telefona yazacaksın. Bende bende seviyorum diye. Adımı haykıracaksın.
Yumacaksın gözlerini dalacaksın uzaklara.. Mırıldanacaksın Allahım bizi kavuştur diye. Duaların dualarım olacak. Yaradan dualarımızı duyacak. Bu aşk masalı seninle sonsuzlaşacak.. Sevdamızı tarihler yazacak...seni özledim bee..ama yoksun yanımda... ==================================================Sensizliği kime haykırayım? Köz bıraktın da yüreğimde öyle gittin Sen benim en çok güvendiklerimdendin Unutma güldürmesen sende gülemesin Ateşin içine attın beni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şimdi nasıl gülersin?
Haykıracak kimsem kalmadı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] seni seviyorum diye Aşk bir rüya idi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] başladı bitti seninle Beni bırakıp gittin sen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beni çile çeksin diye Kızmıyorum asla sana[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] üzülüyorum kendi halime
Yok[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] artık dalgın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dalgın bakacağım hasretle gözler Düşünme istemiyorum ama içimde var ya közler Ölümü çok isterim ama elimde değil vade gözler Ateşin içine attın beni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yüreğim acı çeker.
Bensiz hayallerin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sana huzur getirmeyecek Umutların seninde bir gün solup tükenecek İçinde vicdan azabın seni de durmadan kemirecek Kül olmuş sevdam bir gün[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sana inat şahlanıp dirilecek.
Sararan yapraklar nasıl düşerse[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir gün sende düşersin Bana çektirdiğin acıları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] fazlasıyla bir gün sende çekersin Tek taraflı sevgi bu cemil artık ne eylesin Közler içinde bıraktın gittin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] seninde yüreğin inlesin… | |
|