asi_melek Usta Senarist
| Konu: Lena Meyer - Satellite C.tesi Tem. 31, 2010 2:45 pm | |
| I went everywhere for you Senin için her yere gittim I even did my hair for you Senin için saçımı bile yaptım I bought new underwear, they’re blue Yeni iç çamaşırı aldım, mavi And I wore ‘em just the other day Ve sadece birkaç gün önce giydim
Love, you know I’ll fight for you Aşkım, senin için savaşacağımı biliyorsun I left on the porch light for you Senin için balkon lambasını açık bıraktım Whether you are sweet or cruel Tatlı ve acımasız olsan da I’m gonna love you either way Seni her halükarda seveceğim
Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you Aşkım, oh, Aşkım, senin için neler hissettiğimi sana anlatmalıyım ‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love Çünkü ben, oh, senin sevgin olmadan bir dakika bile yaşayamam Like a satellite, I’m in an orbit all the way around you Bir uydu gibi, çevrende bir yörüngedeyim And I would fall out into the night Ve geceye küsebilirim Can’t go a minute without your love Senin sevgin olmadan bir dakika bile yaşayamam
Love, I got it bad for you Aşkım, sana zarar verdiğimi anladım I saved the best I have for you Senin için en iyi olanı sakladım You sometimes make me sad and blue Beni bazen üzüyor ve kederlendiriyorsun Wouldn’t have it any other way
Love, my aim is straight and true Aşkım, benim amacım doğru ve gerçek Cupid’s arrow is just for you Cupid*’in oku sadce senin için I even painted my toe nails for you Senin için ayak tırnaklarımı bile boyadım I did it just the other day Bunu geçen gün yaptım
Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you Aşkım, oh, Aşkım, senin için neler hissettiğimi sana anlatmalıyım ‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love Çünkü ben, oh, senin sevgin olmadan bir dakika bile yaşayamam Like a satellite, I’m in an orbit all the way around you Bir uydu gibi, çevrende bir yörüngedeyim And I would fall out into the night Ve geceye küsebilirim Can’t go a minute without your love Senin sevgin olmadan bir dakika bile yaşayamam
Where you go, I’ll follow Nereye gitsen takip edeceğim You set the pace, we’ll take it fast and slow Tempoyu sen belirle, biz onu hızlandırır ve yavaşlatırız I’ll follow in your way, Senin yolunda izleyeceğim You got me, you got me Beni yakaladın, beni yakaladın A force more powerful than gravity Yerçekiminden daha kuvvetli bir güç It’s physics, there’s no escape Bu fizik, kaçış yok
Love, my aim is straight and true Aşkım, benim amacım doğru ve gerçek Cupid’s arrow is just for you Cupid*’in oku sadce senin için I even painted my toe nails for you Senin için ayak tırnaklarımı bile boyadım I did it just the other day Bunu geçen gün yaptım
Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you Aşkım, oh, Aşkım, senin için neler hissettiğimi sana anlatmalıyım ‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love Çünkü ben, oh, senin sevgin olmadan bir dakika bile yaşayamam Like a satellite, I’m in an orbit all the way around you Bir uydu gibi, çevrende bir yörüngedeyim And I would fall out into the night Ve geceye küsebilirim Can’t go a minute without your love Senin sevgin olmadan bir dakika bile yaşayamam Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you Aşkım, oh, Aşkım, senin için neler hissettiğimi sana anlatmalıyım ‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love Çünkü ben, oh, senin sevgin olmadan bir dakika bile yaşayamam Love, love, love, love, love Aşk, aşk, aşk, aşk, aşk
| |
|