asi_melek Usta Senarist
| Konu: Shakira-Good Stuff C.tesi Tem. 31, 2010 2:47 pm | |
| Shakira-Good Stuff
Tell me all your wishes I am here to make them true, don't wonder You don't have to rub a lamp 'Cause I'll take care of you Nobody knows, nobody knows Nobody knows, nobody knows
tüm dileklerini söyle bana onları gerçekleştirmek için burdayım,merak etme lambayı ovalamana gerek yok çünkü ben sana bakacağım kimse bilmez,kimse bilmez kimse bilmez,kimse bilmez
Tell me what you think, I'm one of your kind You know a girl like me is difficult to find I bet you've never seen nothing like this before I bet you've never met someone who loved you more
ne düşündüğünü söyle bana,bens enin tipinim benim gibi bir kızı bulmanın zor olduğunu biliyorsun bahse girerim daha önce böyle birşey görmedin bahse girerim seni daha fazla seven biriyle asla tanışmadın
You know that I'm a witch And I can read your mind, boy Where do I have to sign? I'm on board
biliyorsunki bir cadıyım ve aklını okuyabilirim,çocuk nereyi imzalamam gerekiyor gemideyim
My new resolution is to trust you My business to love you until you've had it I'm not gonna miss out on the good stuff The grass is much greener with us on it
yeni çözümüm sana güvenmek tümüne sahip olanak kadar görevim seni sevmek bu güzel görevi kaçırmayacağım çimen üztünde bizimle daha yeşil
Better than to sail on the Mediterranean Sea Better than to get a fancy Gucci dress for free Don't think it over, think it over Don't think it over, think it over
akdeniz deniz'inde dolaşmaktan daha iyi şık bir gucci elbisesini bedavaya almaktan daha iyi fazla düşünme,fazla düşünme fazla düşünme,(dont)fazla düşünme
Totally up to you what you do with me I'm gonna make it up to us and you will see Don't have to prove it, it is written in your eyes Tonight you'll be the winner, I will be the prize
benimle ne yapacağın tamamiyle sana kalmış bunu bize telafi edeceğim ve göreceksin kanıtlamaya gerek yok,gözlerinde yazılı bu gece sen kazanan olacaksın bende ödül
You know that I'm a witch And I can read your mind, boy I know just what you want And I like that
biliyorsun ki ben bir cadıyım ve aklını okuyabilirim,çocuk ne istedğini biliyorum ve o hoşuma gidiyor
My new resolution is to trust you My business to love you until you've had it I'm not gonna miss out on the good stuff The grass is much greener with us on it
yeni çözümüm sana güvenmek tümüne sahip olanak kadar görevim seni sevmek bu güzel görevi kaçırmayacağım çimen üztünde bizimle daha yeşil
Watch my body get lower As low as it can go All the boys will follow I'll show you something you don't know
vücudumun alçaldığını akışını seyert alçalabildiği kadar bütün çocuklar takip edecek sana bilmedğin birşey göstereceğim
yeni çözümüm sana güvenmek tümüne sahip olanak kadar görevim seni sevmek bu güzel görevi kaçırmayacağım çimen üztünde bizimle daha yeşil | |
|